Молода дружина популярного українського співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, напередодні Нового року підвела підсумки. Вона створила відео, в якому детально відтворила найголовнішу подію року, що минає, завдяки якому круто змінилося все її життя.

Звичайно ж, мова йде про народження їх з Павліком маленького синочка Михайла.

"Я абсолютно щаслива. Спасибі, 2021, за кожен момент", - підписала вона Відеоролик, зібраний з інших відео за цілий рік. У ролику катаючи з чоловіком відпочивають, працюють і дають інтерв'ю, а тим часом вагітний животик дівчини потихеньку росте, поки не настає час пологів.

"Дуже красиве відео. Мурашки по тілу пройшлися. Будьте щасливі завжди!", "Блін, мало не розревілася", "Відео вогонь! Будьте завжди щасливі. З Наступаючим Новим Роком. Дуже. Гарно та ніжно", "Чудова ви і ваша сім'я! Щастя вам!!!", "Підсумки цього року - Нове Життя, це круто, а не довга розповідь - бу-бу-бу», «Як красиво і мило, будьте щасливі», «Як же красива ваша любов», - захоплюються шанувальники дівчини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

"Щастя Вам, ви дуже красива пара", "Нехай Ваше абсолютне щастя триває завжди», «Маленький клаптик життя», «Яке приголомшливе відео! З наступаючим Вас!", - додають інші.

Нагадаємо, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком дала ще один шанс-готова пробачити, але є умови: "сильніше любити"