Відомий російський виконавець Сергій Лазарєв розкритикував пісню Потапа і Насті 10-річної давності. Він прийшов в жах від вульгарних каламбурів колег - Олі Бузової також дісталося.

Справа в тому, що Сергій Лазарєв прийшов на шоу до Максима Галкіна, яке називається "Музикаліті". Він сидів з боку старшого покоління, а навпроти посадили представника "нової школи", репера Markul.

Це був особливий випуск, і гостям включали кращі новорічні пісні останнього тисячоліття. Ось, прийшла черга Потапа і Насті з композицією під назвою "Новий Рік".

Музикаліті, фото: скріншот з відео
Музикаліті, фото: скріншот з відео

Прослухавши текст пісні "Новий рік", в якій звучав завуальований мат і вульгарні жарти, Сергій Лазарєв був шокований. Раніше він не чув цю композицію.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Манда-манда-мандаринки. Від сосни, від сосни відірви голочку... поважаю Потапа і Настю, знаю яку вони можуть робити музику. Це прям днище! Так каламбурити-себе не поважати. І аранжування ... що це за продакшн такий? Вони-то класні хлопці самі по собі. А пісня з музики, і за словами, і виконання-чітка одиниця" - каже чоловік.

Сергій Лазарєв, фото: скріншот з відео
Сергій Лазарєв, фото: скріншот з відео

А ось 28-річний Markul вирішив поставити композиції на цілий бал більше, ніж Олі Бузової і Dava з піснею "Мандаринка", де також був каламбур.

"Якби мені включили на Новий рік цей трек, я б на мандарини не зміг більше ніколи в житті дивитися. І просив би розбудити мене в 2023-му", - різко заявив репер.

Markul, фото: скріншот з відео
Markul, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Backstreet boys На мінімалках: Лазарєв і Топалов повернулися в Smash 15 років потому, як вони звучать тепер

Раніше повідомлялося, що любімчик Ані Лорак Сергій Лазарєв прямо на сцені вирвав клаптик волосся Лері Кудрявцевій

Також, Сергій Лазарєв після "любові" з Ані Лорак задер штани біля стіни