Особистий астролог принцеси Діани і її близька наперсниця Деббі Френк заявляє, що в 2022 році колишня американська актриса, 40-річна Меган Маркл вийде із зони комфорту і готує феєричне повернення в світ після народження малятка.

Вже довгий час здібності і амбіції герцогині Сассекської не викликають ні у кого сумнівів. Бо навіть після переїзду в США і складання королівських повноважень - красуня залишається одним з головних інфлюенсерів у світі.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Деббі Френк поділилася думкою про те, яким буде 2022 рік для пари британської монархії. Про це повідомляє The Sun.

"Меган підбиває підсумки в січні, коли тривала битва досягає переломного моменту. Протягом березня вона шукає інші підприємства, які додадуть новий вимір її ролі в житті. Вона буде знову здатна витягувати сюрпризи з капелюха, які створять кілька ударних хвиль по королівській родині", - заявила астролог.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо і те, що вже в червні може відбутися захід з нагоди платинового ювілею (70 років) 95-річної королеви Єлизавети II на троні. У самий останній момент Букінгемським палацом будуть оприлюднені плани, але британцям готують 4-денні вихідні, з банківськими канікулами, щоб вони могли відсвяткувати цю подію.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Її онук, принц Гаррі хоче бути включеним в програму заходів і повернутися в Лондон, щоб розділити цей історичний момент.

"У період платинового ювілею королеви потреба Меган знайти свій голос і сказати правду може задзвеніти у вухах У інших членів королівської сім'ї. Але восени Меган дещо заспокоїться", - додала астролог.

Нагадаємо, спливли ганебні подробиці з минулого Меган Маркл: не хоче навіть згадувати і розповідати принцу Гаррі

Як повідомляв "Знай.ua", "Перше Різдво без чоловіка": Єлизавета II зворушила серця несамовитою втратою. Прожили разом 70 років

Знай.ua писав, королева Єлизавета II з жалем заговорила про втрату принца Філіпа: "Різдво може бути важким"