Відомий український артист Костянтин Бочаров, який в основному відомий під псевдонімом Melovin, здивував відвертим зізнанням про стосунки з Єлизаветою Русiною. Вони разом боролися за перемогу в шоу "Танці з зірками".

Епатажний музикант дав відверте інтерв'ю в програмі "вечеря з Дороті", що вийшло на її YouTube-канал. Там артист вирішив розповісти про те, що його з'єднує з Єлизаветою Русiною.

Чутки про те, що вони можуть бути разом ходили ще час зйомок проекту. Вони самі підігрівали ці плітки, і під час своєї прощальної промови на шоу, чоловік поцілував дівчину.

"З Лізою ми більше ніж. Мені здається, що я закохався. Таких дівчат реально мало. Я можу про Лізу багато говорити, і у мене прямо трепет прокидається всередині. Ліза - одна з моїх головних знахідок цього року", - зізнався Melovin.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

До слова, як виявилося, останні шість років Костянтин перебував у серйозних стосунках з хлопцем, і на початку цього року вони розлучилися. Крім того, побачення їх відбувалися під носом у батьків, але, ті нічого не здогадувалися.

"Вони дізналися про те, що ми були разом, тільки в січні. Для мами це був камінг-аут. Я розумів, що відносини себе зжили. Стає нудно. Я лягав з цією людиною перед сном і думав: люблю чи не люблю?"- згадав про складний період артист.

Як вони зараз спілкуються з Єлизаветою Русiною - невідомо. Однак, ймовірність того, що вони можуть бути разом - дуже висока.

@melovin._.fan.love

пожевём увидим) #melovin

♬ оригінальний звук - melovin._.fan

У TikTok під роликом за участю пари користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Він зізнався що у нього з нею не може бути нічого спільного (в сторіс сказав)";

"Бачила його в аквапарку влітку, Веселий, в ліфт пропустив 😅";

"Одна я хочу щоб він почав з хлопцем зустрічатися?";

"Хайп".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Melovin зізнався, що ніколи не займався сексом з дівчиною

Раніше повідомлялося, що Melovin розлігся на підлозі під час концерту і влаштував "дикі" танці попою на підборах

Також, Melovin виявився клієнтом салону, де свині набивали тату на всю спину