Ось і добігає кінця знаменитий 2021 рік, який подарував багато радості, смутку і домашніх посиденьок через триваючу боротьбу з пандемією коронавірусу (COVID-19).

Було дійсно багато і позитивних, і негативних моментів за останні сотні днів, але у важкі моменти завжди на допомогу приходили меми. Тому пропонуємо розповісти про найпопулярніші, креативних і смішних.

Мем, І.Гарбарук - фото з Фейсбук
Мем, І.Гарбарук - фото з Фейсбук

І почнемо, звичайно ж, з забавного котика на ім'я Бендер, який став головним мемом 2021 року за версією користувачів соціальних мереж. Це саме він показав, як виглядають настирливі питання і пасивна агресія. Він продемонстрував ці людські якості, коли підійшов до ліжка і почав осудливо дивитися в камеру. У цей момент він нявкає і робить відповідний рух головою.

@1ena_ne_1ena

#котбендер #покормикота#мойпитомец #карикаткат #неидеальный_питомец #приколыдослёз #benderchonkycat #взаимность #catsoftiktok

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
♬ оригинальный звук - 🤍L€N@L€N@🤍

Звичайно ж, не можна обійти стороною мем "Ви продаєте рибів?", який став кращою ілюстрацією багатьох ситуацій з нашого життя. Хтось бачить в цьому реальну ситуацію із заробітною платою, а хтось говорить останню фразу з оответствующей інтонацією.

"Ви продаєте рибiв?", скріншот: Youtube
"Ви продаєте рибiв?", скріншот: Youtube

Український і російський реп-виконавець Джиган теж став частиною мем-історії 2021 року. У якийсь момент в Stories знаменитості з'явилося відео з описом його тодішнього стану.

"Поки на розслабоні, на чиллі. Тому можна щас пивко х*ярити, качатися. А поки що на чиллі", - говорить він.

Відео містить нецензурну лексику, строго 18+

Крім того, варто нагадати про танці публіциста Євгена Понасенкова, про популярного раніше безробітного хлопця Хабі Лейма, про меми, пов'язані з корейським серіалом "Гра в кальмара", і з фразою Домініка Торрето про важливість сім'ї в останньому "Форсажі".

"Гра в кальмара", скріншот: Youtube
"Гра в кальмара", скріншот: Youtube

Немає нічого важливішого за сім'ю, скріншот: Youtube
Немає нічого важливішого за сім'ю, скріншот: Youtube

Нагадаємо, українці накинулися на Василя Вірастюка після мерзенних коментарів: "Не ганьбтеся і відмовтеся від мандата"

Як повідомляв "Знай.ua", "Галя, вставай! Ще у військкомат!": найсмішніші меми про призов українок у ЗСУ

Знай.ua писав, хлопець начепив на котика камеру і розкрив таємницю, куди пухнастики вічно пропадають: "Екшна більше, ніж у моєму житті"