З першої столиці України прийшли доволі тривожні новини. Так, з'явилася інформація, що в новорічну ніч деяким місцевим жителям настільки не вистачало "магії і атмосфери", що вони почали в прямому сенсі боротися за свого Діда Мороза.

Наші читачі знають, що в новорічну ніч може статися що завгодно, але "дуель" за Діда Мороза ми бачимо вперше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХС. Харків".

Бійка через Діда Мороза, скріншот: YouTube
Бійка через Діда Мороза, скріншот: YouTube

"А ось так людці вчора не могли поділити Діда Мороза. Походу хтось вчора не закушував", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бійка через Діда Мороза, скріншот: YouTube
Бійка через Діда Мороза, скріншот: YouTube

Відео, яке з'явилося в соціальних мережах, говорить про те, що ціла компанія нетверезих людей організувала кулачний бій, а за цим всім спостерігав аніматор в костюмі Діда Мороза. Ось такий вийшов - "казковий вечір".

Також варто нагадати нашим читачам, що в сусідній Росії медсестра побила школяра за відмову вакцинуватися. Подія трапилася в місті Тобольськ Тюменської області. Плаче хлопчик прибіг додому до батьків і розплакався. Батьки з'ясували, що шкільна медсестра силою намагалася поставити йому "скрінтест" - діагностику на туберкульоз.

Раніше повідомляли, Шкільна бійка між хлопчаками і дівчинкою розбурхала українців: "На війні як на війні".

Як повідомляв Знай.uа, комунальники влаштували побоїще лопатами: "Ми чистимо у дворі, а ви з даху скидаєте".

Знай.uа писав, чоловік налетів з кулаками на охоронця в АТБ через непрацюючі каси: побив і збив з ніг.