Арсен Мірзоян провів живий концерт у новорічну ніч. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

31 грудня український взяв участь в live-концерті, який був присвячений Новому 2022 року.

" а ось і наш unplugged від @baza.community під ялинку! Посилання в шапці! Приємного", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На ютуб-порталі Арсена Мірзояна вийшла повна версія концерту. У підписі до нього український співак повідомив свої побажання на Новий Рік.

"Новорічний, акустичний live на підтримку проекту BAZA, що створює можливості для розвитку молодих музикантів в Україні 🎙. Бажаємо приємного перегляду, музичного настрою і всього найкращого в 2022 році!✨", - повідомив Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також " Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.