27-річна Христина Тишкун вперше прокоментувала свій скандал з відвертою сукнею. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Сніданок з 1+1".

Прокол топового чиновника з Міносвіти Ігоря Гарбарука, що з'явився на публіці з 27-річною напівоголеною помічницею, спровокував просто скажений резонанс у суспільстві. Навіть незважаючи її офіційне звільнення розпорядженням Кабміну, обурення не вщухають.

Сама молода дівчина вирішила прокоментувати даний скандал. Вона повідомила, що ніколи не була помічницею заступника міністра Ігоря Гарбарука, а просто працювала з ним над спільним проектом. Христина повідомила, що займалася питаннями медійності та комунікації.

Дівчина зазначила, що просто хотіла познайомитися з мером Львова Андрієм Садовим, так як він завжди їй імпонував як особистість.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Христина визнає, що її фото в Instagram провокативні, це вона називає "протестом" проти проявів с*ксизму. Адже її нерідко оцінюють за зовнішнім виглядом. Також вона додала, що отримала безліч загроз просто за вибір гардеробу.

"Я називаю своє плаття протестом", - повідомила вона.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.