З'явилася інформація про те, що Новорічна ніч була "чарівною" не скрізь. Так, в ніч з 31 грудня на 1 січня, в столиці Гаїті Порт-о-Пренсі при спробі втечі з в'язниці Круа-де-Букетс застрелили 10 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевої влади, яке опублікувало новинне агентство Haiti 24.

Будівля в'язниці на Гаїті, фото: EPA
Будівля в'язниці на Гаїті, фото: EPA

Всі загиблі є ув'язненими. Вісім з них загинули на місці події, ще двоє померли від отриманих ран у медзакладі. Постраждали і правоохоронці. Агентство повідомляє про чотирьох поранених поліцейських, у двох з них поранення серйозні.

В ході зіткнень при спробі втечі ув'язнені підпалили тюремний склад і ще одне приміщення, вказане як "кафетерій". Після того як інцидент завершився, поліція вилучила три пістолети і три гвинтівки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що це далеко не перша втеча з в'язниці в Порт-О-Пренсе. 25 лютого 2021 року відбулася збройна Втеча більш ніж 400 ув'язнених, в ході інциденту загинули 25 осіб, у тому числі директор в'язниці.

Раніше повідомляли, поліція затримала "злодія в законі" з санкційного списку РНБО на прізвисько "Коба Руставський".

Як повідомляв Знай.uа, 16-річного хлопця, який в'їхав у натовп у Луцьку затримала поліція: одногрупники кажуть, що любив кататися.

Знай.uа писав, глава МЗС України Дмитро Кулеба "пригрозив" президенту Болгарії за "російський" Крим: "Вбила тисячі...".