Український футболіст Олег Міщенко, який колись виступав за юнацьку збірну, став фігурантом гучного скандалу через своє привітання у Новорічну ніч. Відео, яке обурило українців, він розмістив на власній сторінці у соцмережі Instagram.

Міщенко відомий тим, що колись грав за полтавську команду «Ворскла», за "Говерлу" і за донецький "Металург". Сам він є вихованцем академії київського "Динамо", але за першу команду "біло-синіх" так жодного разу і не зіграв.

Крім того, він встиг пограти за пермську команду «Амкар», у якій числився у 2016-2017 роках. У 2018 році він завершив кар'єру і став дитячим тренером у полтавській "Ворсклі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У новорічну ніч 32-річний спортсмен виклав у соцмережах вітання з Новим роком від президента Росії Володимира Путіна.

«З новим роком, брати!», – підписав футболіст ці кадри.

Звичайно ж, таке привітання не могло залишитися без уваги з боку українських лоюбителів футболу, яких обурило подібне братання з ворогом у розпал війни. У відповідь на загальне обурення Олег Міщенко заблокував доступ до свого акаунту в соцмережах.

Нагадаємо, дружина президента Олена Зеленська, яка днями вразила заявою про те, що скумбрія коштує 8 гривень за кілограм.

Крім того, українці накинулися на Василя Вірастюка після огидних коментарів: "Не ганьбіться і відмовтесь від мандату".

Також Знай.ua писав, що облік у військоматі для мільйонів жінок розлютив українців: "вибухові" протести, мобілізація і штрафи у 8500 грн – найцікавіші деталі.