Зовсім недавно на телеканалі "1+1" відбувся новорічний концерт "Квартал 95", в ході якого на сцену несподівано вийшла група Мумій Троль разом з кількома українськими виконавцями.

Для багатьох це стало несподіванкою, але Ілля Лагутенко неймовірний співак, який тільки надав якість цього випуску. Він заспівав кілька пісень з "Квартал Band", з Іваном Дорном і з надією Дорофєєвою. Красуня виставила окремий пост, щоб розповісти фанатам про дует з Лагутенко і про свої відчуття на сцені. Зробила вона це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік, вона частенько викладає різні фотографії і відео.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"А ви вже бачили наш дует з легендарними @mumiytroll в новорічну ніч на @kvartal95official🔥? Я відчула особливий трепет на цьому виступі, адже в дитинстві я обожнювала Іллю Лагутенко. Обожнювала тоді і обожнюю зараз 🙏", - пише Дорофєєва в публікації.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дуже🔥", "Краще оригіналу", "Вау! Це дійсно круто!", "Що за фігня зі звуком? У Іллі начебто трохи краще звук, але все одно не дуже", "Ти маєш природний талант на сцені, ти ловиш всіх, хто тебе слухає, і тоді я люблю твою силу!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вигнала? Вова Дантес застряг у зимовому лісі в одних трусах

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес "вліз" в терени Олі Полякової через гроші, Надя Дорофєєва в курсі

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва описала своє новорічне меню: Дантесу доведеться в ніч на 1 січня дихати часником