Арсен Мірзоян оригінально привітав українців з Новим роком. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

31 грудня, коли безліч українських знаменитостей вітали з Новим роком, Арсен Мірзоян також привітав зі святом на офіційній сторінці в соціальній мережі. Він опублікував фотографію з Антоніною Матвієнко в ялинковій іграшці.

"Без любові не йдуть до мрій! Любіть і будьте коханими! З Новим роком! #арсенмирзоян #тоняматвиенко #love #happynewyear", - підписав він знімок.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Більшість з них привітала Мірзояна з приходом 2022 року у відповідь.

"спасибі!) І вашій родині багато любові в новому році!) 🎄 🥂 🍾 "; "Спасибі за вашу творчість, до якого у мене було щастя наблизитися в 2021-му 🎶 щасливого 2022-го! 🎆 "; "Красива пара❤️🔥 🔥 🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.