У мережі оприлюднили дуже теплий знімок за участю моделі Ешлі Грем і її коханого чоловіка. На фотографії можна побачити, як закохана парочка відпочиває в теплих краях.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «spletnik» в Instagram.

"Вагітна Ешлі Грем поділилася відвертими фото і відео в день народження чоловіка. Подробиці - на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що Ешлі Грем – дуже незвичайна модель. Вона викликає досить різну реакцію у публіки, так як вона любить показувати свої неголені пахви і пишається цим.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ешлі Грем, фото: Instagram
Ешлі Грем, фото: Instagram

Багатотисячна публіка не змогла пройти повз такого знімка і залишила чимало відгуків під публікацією із зіркою.

Ешлі Грем, фото Instagram
Ешлі Грем, фото Instagram

"Права нога у чоловіка виглядає неприродно-великий", "домашнім орно сподіваюся", "як він це все терпить? Навіть погляд у нього каблука. Прочитала, що познайомилися вони в церкві. Все стало зрозуміло. Буде і далі терпіти, адже напевно вони вінчані, і для нього розлучення табу. Практично кожну красуню зраджують, кидають, б'ють, а вона хапка така, вибрала правильного і в'є мотузки. У мене знайома є, начебто нормальна, але характер жах, тільки все так, як вона хоче, не красуня, зайва вага, косметикою не користується-вона і так красива, і знайшла хлопця теж в церкві, він без претензій і амбіцій, все терпить. Продумані дамочки", "що за нігга і нонейм?", - залишили коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Ешлі Грехем осоромилася в розкішній сукні.