Дівчина виявилася прикутою до інвалідного крісла після нападу бездомного. Відповідний пост з'явився на ютуб-порталі tut.by.

Олена є чемпіоном Параолімпійських ігор. Її інвалідність набута в 14 років, коли на неї в рідному місті Єнакієве напав бездомний. Чоловік вдарив ззаду в спину ножем, після чого підрізав сумку з грошима і зник з місця злочину. Згодом спійманий злочинець розповів, що таким чином намагався заробити собі на випивку.

В результаті травми дівчині пошкодили спинний мозок, що прикувало її до інвалідного крісла. Зараз Олена з теплотою згадує лікаря. Коли дівчина запитала, чи буде вона ходити, то медичний працівник не став категорично говорити ні, а відповів: "років через десять так". А ось медсестра сказала її мамі, що краще б вона померла.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Мама підтримала дитину і сказала, що вона зможе ходити після того, як вона сто разів впаде. Дівчина займалася підрахунками своїх невдалих спроб піти, що дало їй час на адаптацію. Також перед нею було кілька прикладів людей з такою інвалідністю, які не припинили життя і працювали як звичайні люди. Жінка закінчила музичне училище по класу фортепіано.

Згодом жінка захопилася плаванням і досягла величезних успіхів на Олімпіаді. Зокрема, Олена побила світовий рекорд, який тримався 12 років. Його змогли перевершити лише на Олімпійських Іграх в Токіо, які пройшли влітку 2021 року.

Раніше портал Znaj.ua писав, що збожеволілий хлопець рік мучить колишню дівчину, та чує вибухи під вікном.

Також повідомляли, Циганський барон відповів на питання про крадіжку і неосвіченість ромів: "це вважалося гідністю".

Знай.иа писав, бот-психолог, ловець диму і знищувач вірусів-неймовірні винаходи студентів з Харкова, які підкорюють світ.