Стало відомо про те, що син відомої російської актриси Олени Яковлевої, Денис Шальних вирішив позбутися неоднозначного татуювання на обличчі.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в шоу "Зірки зійшлися", де він вперше з'явився вже без цього татуювання.

29-річний чоловік свого часу набив на обличчі собі татуювання з малюнком домовини, але, зараз вирішив повністю від неї позбутися, і у нього практично вийшло це зробити.

Денис Шальних також зазначає, що видаляти малюнки на тілі нестерпно боляче:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Це неприємно. Швидко, але по відчуттях, поки лазером стріляють, це болючіше, ніж годину будуть щось дряпати. Дуже довго заживає. Воно посвітліло трохи, і труни вже практично не видно. Мама задоволена в цьому плані".

Його зовнішність завжди викликала багато питань у громадськості, але і хлопець, і його мама вже давно звикли до цього.

Зараз захоплення чоловіка змінилися. Він навчився на фітнес-тренера, захопився бодібілдінгом, однак, зараз знову повернувся на роботу в барбершопа, де працював до звільнення.

Денис Шальних, фото: скріншот з відео
Денис Шальних, фото: скріншот з відео

Зарплата у нього невелика, і в цьому проблема. Однак, якщо він навчиться робити жіночі стрижки, то буде заробляти набагато більше, але, стригти дівчат йому не подобається. Виняток Денис може зробити лише для власної обраниці, і то тільки тому, що вона носить коротку стрижку.

Не так давно стало відомо про те, що Олена Яковлєва також зважилася на татуювання. Набита вона на спині, однак, що саме там-ніхто не знає.

Нагадаємо, що аж очі почорніли: 61-річний "рогатий" чоловік має 278 пірсингів на своїх "причиндалах"

Раніше повідомлялося, що еарень забив татуюваннями 95% свого тіла і не збирається зупинятися: "це відлякує жінок"

Також, хлопець набив тату з ім'ям "незнайомки" на очах у своєї дівчини-скоро буде бійка