Анастасія Покрещук показала, як виглядала до пластики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська блогерка і колишня учасниця проекту" Від пацанки до панянки " Анастасія Покрещук, яка стала відомою завдяки своїм величезним вилицям, любить хвалитися своїм тілом і фотографується в різному одязі. Це зробило її популярною, зокрема на її офіційну Instagram-сторінку підписано 273 тисячі читачів.

3 січня дівчина опублікувала колаж, на якому порівняла дві фотографії: в 30 і 33 роки. Вона і раніше порівнювала себе в період до пластики і після, щоб показати шанувальникам про те, як сильно вона змінилася.

"І ще раз 30😂 і 33😻 Шо скажеш?)", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Шанувальники прокоментували зовнішність знаменитості: її вилиці, незвичайний очі, рожеве волосся.

"Нікого не слухай! Тільки своє сердечко! Тобі подобається, тобі комфортно-це головне! Ти прийшла в цей світ не для того, щоб відповідати чиїмось стандартам і бажанням. Ти прийшла-бути собою, єдиною і неповторною"; " ДО було краще 😍"; " не можна порівнювати взагалі. Зараз Настя, це людина з майбутнього, що моделює свою зовнішність під свої запити. І там і там добре! З минулим вогненним ДР", - зазначають вони.

Як повідомляв Знай.uа, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "опіки, травми рук, очей та обличчя"

Нагадаємс, в Україні Covid - 19 приніс медикам "зелений" Різдвяний подарунок: статистика МОЗ на 25 грудня. Оперативне зведення статистки по захворюваності Covid-19 в Україні за минулу добу

Також Знай писав, українцям заборонили купувати їжу на 1000 від Зеленського, дивимося кіно голодними: "у нас був план". Українці поскаржилися на 1000 гривень від держави. Прибрали можливість купити їжу на ці гроші