Максим Тарапата розповів про відхід з життя свого дідуся. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Максим Тарапата є головним бенефіціаром другого сезону шоу"Холостячка". Попри те, що він навіть не потрапив у фінал, чоловік зберіг хороші стосунки зі Златою Огнєвіч. І коли переможець шоу Андрій Задворний кинув українську співачку, Тарапата підтримав Злату після розставання і зараз знаходиться в неймовірно близьких відносинах. Поки їхні стосунки дружні, проте Злата Огнєвіч і Тарапата не виключають романтичного фіналу.

3 січня Тарапата опублікував у сторіз соціальної мережі історію. Він зазначив, що 4 роки тому в втот день не стало його діда. Тарапата зазначив, що вважає його батьком всього сімейства. Дід закінчив всього п'ять класів школи, але був дуже освіченою і дисциплінованою людиною.

"Напередодні 2018-го року я отримав від нього останні відеозвернення і повчання. Він багато разів повторював для мене одну і ту ж думку: "Сім'я це головне. Найголовніше - це сім'я". Через кілька днів його не стало. Спасибі тобі Дід", - повідомив Тарапата.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що відкинутий Златою Огнєвіч Діма Шевченко отримав те, чому позаздрив навіть Андрій Задворний

Раніше повідомлялося, що Макс Тарапата повів кохану в ресторан, поки Злата Огнєвіч "чахне" на самоті після "Холостячки"

Також, "Холостячка" Злата Огнєвіч жила з іншим чоловіком, поки Тарапата і Задворний билися за її серце на проекті