Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", Анна Неплях вирішила поділитися з шанувальниками планами і бажаннями на майбутній рік. Не загадала практично нічого матеріального.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також цікавими історіями зі свого життя.

Цього разу вона вирішила написати список бажань на прийдешній рік, і коли вона написала кілька десятків пунктів, то зрозуміла, що там практично немає нічого матеріального.

"З приводу бажань. Написала я список бажань, Величезний, на 38 пунктів, і в них практично немає матеріальних бажань. Більшість це професійні, якісь особистісні, кар'єрні. Найголовніша моя мета на 2022 рік, це розвивати якраз дипломатичні здібності" - говорить Анна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все тому що вона людина, у якого яскраво виражене почуття справедливості, і коли щось йде не так, її це сильно виводить з себе.

У приклад вона навела російську журналістку Ксенію Собчак, яка зняла велике інтерв'ю з Бліновською.

"Наскільки інших обурює, рве голови, а вона спокійно реагує і тим самим знаходиться на висоті" - каже дівчина.

Зараз вона знаходиться у Франції, найімовірніше по роботі, де робить красиві знімки на тлі Парижа, і паралельно працює.

Нагадаємо, що Анну Неплях наздогнав черговий удар після провалу на "Міс Всесвіт"

Раніше повідомлялося, що Анну Неплях після провалу на "Міс Всесвіт" помітили босу посеред вулиці: по калюжах "шльопала" в одних шкарпетках

Також, лспідниця" міцного "Анна Неплях бурхливо відреагувала на зауваження про виліт з "Міс Всесвіт"