Королева Великобританії у своїй новорічній промові особливо відзначила особу, на яку раніше демонстративно не звертала уваги. Багато хто побачив в цьому явний натяк на те, що наступною королевою стане не дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. Про це повідомляє видання Еlle.

Всього за лічені години до настання 2022 року Єлизавета II присвоїла найпочесніший титул несподіваному члену сім'ї.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Ніколи раніше королева не була так прихильна до дружини принца Чарльза-Камілли Паркер-Боулз. Багато хто запідозрив, що тепер саме їй доведеться стати повноцінним членом монаршої сім'ї. Єлизавета II несподівано звела опальну герцогиню Корнуолльскую, яку багато хто вважає відповідальною за нещасливий шлюб Чарльза і принцеси Діани, в ранг королівської дами благородного ордена Підв'язки.

Камілла з Чарльзом, фото // Getty Images
Камілла з Чарльзом, фото // Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Цю нагороду називають найпрестижнішим лицарським орденом Британії. Її вручили Каміллі як знак визнання її внеску в розвиток монархії.

Нагадаємо, що Камілла стала дружиною принца Чарльза в 2005 році, хоча їх зв'язок тривав набагато довше і почався задовго до шлюбу принца з принцесою Діаною. Довгий час вона трималася в тіні, задовольняючись тим, що нарешті возз'єдналася з коханим, і 16 останніх років всіляко підтримувала королеву в її соціальних проектах.

Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail
Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail

Британські придворні експерти впевнені, що нинішнє нагородження Камілли - це прямий натяк на те, що наступним королем стане Чарльз, а не його син Вільям.