Зірки серіалу "Емілі в Парижі", Лілі Коллінз і Ешлі Парк вийшли на вулиці міста в яскравих приголомшливих нарядах. Примітно, що це вони зробили не в рамках просування серіалу, а тому що вони друзі.

Вони разом з'явилися на обкладинці британського журналу Glamour, заради якої влаштували пишну фотосесію в незвичайних нарядах.

Сукні були від всесвітньо відомих дизайнерів, серед яких Giambatista Valli, Richard Quinn, Simone Rocha і Vera Wang. Виглядають вони в цьому неймовірно, ніби шили спеціально для них.

На кадрах вони просто прогулюються по місту в цих нарядах, і весело проводять час з Лос-Анджелесі, де і проходила зйомка ще в листопаді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони після зйомок дуже подружилися, і їх дружба навчила вірити в себе так, як вони думали вже неможливо ніколи.

"Вона дає вам те, що вам потрібно, коли ви навіть самі цього не знаєте" - говорить Лілі. А ось Ешлі відразу ж зазначає, що Лілі допомогла знайти їй власну цінність, і ніхто раніше в неї так не вірив.

"Це такий дивовижний досвід зустріч з кимось як з дорослим, коли ти дорослий, і тяжіти до них так сильно, як до другої половинки", - розповідає Лілі.

Нагадаємо, що познайомилися вони минулого року під час зйомок серіалу "Емілі в Парижі". За сюжетом молода американка переїжджає в Париж на рік по роботі, і знайомиться з чудовими людьми, які раз і назавжди змінять її життя.

Другий сезон вийшов не без скандалів, адже, українку там показали не в кращому світлі. Без смаку одягнена дівчина Петра з Києва, яка боїться депортації через нестерпне бажання щось поцупити.

Нагадаємо, що "Радійте, що взагалі показали": істерику українців через землячку-злодійку в "Емілі в Парижі" від Netflix приземлили

Раніше повідомлялося, що з "Емілі в Парижі" образив українок-показав злодюжками

Також, Netflix запускає другий сезон "Емілі в Парижі": що чекає тендітну роботяжку з Нью-Йорка, крім пробіжок і сусіда-красеня