Відома українська співачка Джамала постала перед українцями в новому образі. Довгі коси і ніжно-блакитний костюм. Цим постом вона вирішила розповісти шанувальникам про концерт, який відбудеться вже 8 березня.

Нова публікація з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників знімками неймовірної краси. Ось так сталося і цього разу.

На кадрі дівчина з довгими косами, практично в свій зріст, в світлому блакитному костюмі, а також в якості взуття вона вибрала сріблясті туфлі.

Публікацію вона зробила не просту, а з анонсом свого концерту, який відбудеться 8 березня в Києві, подарунок для жінок.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

"Ви думаєте, чому це раптом стало тепло в Києві? Це тому, що 8 березня вже ближче, ніж здається 😂 і ми з вами Побачимося на моєму сольному концерті в @beletagemusichall. Юшку!!!!!! Буде круто. Я обіцяю! Готую справжнє музичне шоу з сюрпризами для вас. Посилання на квитки додаю в сторіс ❤ ️ " - написала Джамала під постом.

До слова, співачка нагадала, що квитки можна придбати на гроші за вакцинацію, і вона сама збирається витратити їх на якісь квитки. При цьому, не всі її друзі схвалюють таке нововведення від держава, але, скільки людей, стільки і думок.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Ви-любов😍❤️ найкраща новина❤️";

"Буде неймовірно!💙 💙 💙 Дуже чекаю";

"Фотка🔥 🔥 🔥";

"Ждуууу👏 🏻 👏 🏻 👏 🏻";

"Красуня �💙💙💙💙💙💙�";

"Принцеса Жасмин😍 😍 😍❤️";

"Дуже люблю вас, шикарна☺❤️";

"🔥👏👏👏👏😍😍😍😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Джамала поділилася найсмішнішими моментами свого життя: купа змій на голові і величезна піца

Раніше повідомлялося, що Джамала одягла занадто коротке плаття і нарвалася на нерозуміння: "як вас чоловік так відпустив?"

Також, Джамала відповіла, скільки їй заплатили на Євробаченні