Відома українська співачка і акторка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Джамала дала невелике, але дуже відверте інтерв'ю маловідомій ведучій Маші Виноградовій, яка питала українців про співачку просто на вулиці. Уривок артистка розмістила в своєму Instagram, а повний випуск вийшов на YouTube.

Джамала, скріншот з відео
Джамала, скріншот з відео

Люди задавали артистці безліч питань, один з них, найцікавіший популярний - скільки ж вона отримала за участь на Євробаченні в 2016 році. Джамала вперше щиро відповіла на досить делікатне запитання. Нагадаємо, тоді співачка представляла Україну і успішно виграла конкурс з піснею "1944".

"Всіх цікавило, скільки ж я отримала грошей за перемогу у Євробаченні. Дивне питання. Але я вперше на нього відповіла!!!!! Голос, Танці. А хтось точно не визначився, чи я "кримотатарка" чи кримська татарка 😂🤦🏽‍♀️" - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Прикольна штука, що всі думають, що крім цієї кришталевої нагороди, я отримую щось ще... Ні, країні дають можливість зустріти Євробаченні в своїй країні. Тим самим це такий супер пас - "типу тримайте" вам такі інвестиції", - пояснила співачка.

Нагадаємо, Джамала підбадьорилася і "відростила" довгу косу після чуттєвих повідомлень: "Надає сил і надії"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала скопіювала Леді Гагу з "Будинку Гуччі": "Незручні...."

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Джамала опинилася в любовному трикутнику: "Така ось романтична"