Аліна Гросу, фото: MAXIM
Аліна Гросу, фото: MAXIM

Аліна Гросу зібрала за шикарним столом велике сімейство, тільки ось виявилося воно несправжнє

Аліна Гросу показала фотографію з головними героями картини "Вероніка" від кінокомпанії "Київтелефільм", зйомки якої ще тривають. На фото можна дізнатися головну актрису - Олену Коломіну та інших не менш важливих персонажів.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч пережила вибух у квартирі просто на Новий Рік

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомила співачка, одного разу в Новий Рік невідомі люди кинули в її вікно велику петарду, яка зуміла пробити подвійні пластикові вікна і вибухнула всередині квартири. Цей випадок назавжди змінив ставлення артистки до такого веселого свята.

Зіткнення в Казахстані. Фото: РИА
Зіткнення в Казахстані. Фото: РИА
Зіткнення в Казахстані. Фото: РИА

Перші загиблі, захоплення аеропорту, грабіж банкоматів і повалення пам'ятника Назарбаєву: напруга в Казахстані досягла межі

Стало відомо про загибель людини під час масових протестів у Казахстані. У Казахстані мітинги за зниження цін на скраплений газ переросли в масові протести. У підсумку протестувальники вступили в перестрілку з військовими, а потім підпалили резиденцію президента.

Настя Покрищук, фото: Instagram
Настя Покрищук, фото: Instagram

Королева пластики Настя Похрещук захотіла стати Малефісентою, але українці не оцінили "нову" Анджеліну Джолі

Анастасія Похрещук розмістила фотографію зі своєї недавньої фотосесії, яка буквально поставила на вуха всіх її шанувальників. У кадрі дівчина позує в спокусливому вбранні з чорного шифону, яке демонструє всі її принади.

Різдво, фото: Unian
Різдво, фото: Unian

Прогноз погоди на Різдво: морозні скачки і унікальний 100-річний рекорд

Більшість областей 2022 рік зустрічали із залишками снігу, що розтанув, і невеликим дощем. Але скоро на черзі ще одне зимове свято-7 січня ми будемо зустрічати Різдво. Чи вдасться віднести вечерю до рідних по справжній зимовій погоді.