Популярна українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних програм Аліна Гросу, яка нещодавно показала, як вона разом зі своїм улюбленими Ромою наряджали вдома новорічну ялинку, продовжує радувати свою армію шанувальників присутністю в ефірі. Цього разу Аліна та її коханий - російський актор Роман Полянський дали відверте інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях".

Солодка парочка відверто розповіла про свої теплі почуття, а також розсекретила подарунки один одному.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

Аліна Гросу, скріншот: YouTube
Аліна Гросу, скріншот: YouTube

За словами Гросу, найдорожчими подарунками майже за два роки їхніх стосунків були телефони, планшет, безліч прикрас.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він мені стільки браслетів подарував, що я їх не ношу. Не можу визначитися, який надіти", - підкреслила співачка.

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube

Але є у пари і найцінніший подарунок. Втім, Аліна зізнається, що ці подарунки для неї не є головними. Вони були подаровані не з душею. Найдорожчий подарунок від Полянського – це кліп на пісню "Арестован". До речі, Роман не тільки був режисером кліпу, але і знявся в ньому.

Роман Полянський, скріншот: YouTube
Роман Полянський, скріншот: YouTube

"У той період, коли мені було дуже зле, він мені зняв кліп на пісню "Арестован", – відверто поділилася Аліна Гросу.

Раніше повідомляли, Аліна Гросу засумувала без Романа Полянського і забула, що таке відпочинок перед Новим роком: "Це дратує".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу вперше зробила це в гостях у Михайла Поплавського, всі аплодували стоячи: "Талановита".

Знай.uа писав, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "Тривав всього 30 хвилин".