Відомий український виконавець Дзідзьо, справжнє ім'я якого - Михайло Хома, знову продемонстрував, що може похвалитися не лише співочим чи акторським талантами. Відео з його сторінки в соціальній мережі Instagram ще раз довело 1,6-мільйонній армії читачів, що Дзідзьо талановитий в усьому.

На цей раз артист взявся до випічки – і його кулінарним навичкам можна тільки позаздрити.

«Я, як завжди, запрошую Вас до себе на пампухи. Тісто… Вгадайте, з чим? З маком і з вишнею! А ви які більше любите – ті чи ті? Пишіть в коментах. Їсти ще не можна, чекаємо святої вечері. Христос ся рождає!», - говорить співак у ролику, демонструючи дві таці з золотистими пампухами.

«З рожою», «З маком», «Ням-ням! Два види люблю», «Ням-ням, а ми на вареники, і з вишнями, і з маком до смаку. З Різдвом Христовим», «Кльоші то є мода вічна. Веселих свят!», «Ааа, обожнюю з вишнями, давайте ще мережу не тільки піци, а й пампухів», - захоплюються фанати артиста.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«З новорічними святами Вас!», «Дзідзь, я буду», «Михайло Хома, ти супер!!!», «Зазвичай Dzidzio незвичайний а сьогодні Dzidzio звичайний!», «Накривайте на стіл! З Різдвом Христовим», «Ви не тільки співаєте, ще й кулінар?!», «Куди їхати? З Різдвом вас», - додають інші.

Дзідзьо, скріншот з відео
Дзідзьо, скріншот з відео

Багатьох зацікавив рецепт солодкої випічки.

«А рецепт можна!! То вже напишіть!», «Хотілося б рецепт такої краси. Зі святами Вас», «Зі святом вас, а рецептик пампух можна?», - питають підписники сторінки.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов і Дзідзьо одяглися в чорне і розкрили свій секрет: "Хвилююся...". Олександр Пономарьов розсекретив спільну роботу з Михайлом Хомою. Артист обіцяє дещо дуже цікаве

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських перетворилася на жовту кульбабку заради зустрічі з Олегом Винником і Дзідзьо: "Страшно красиве". Співачка і зірковий детектив Настя Каменських показала яскравий образ для популярного шоу "Маска"

Також "Знай.ua" писав, Дзідзьо довів, що вміє грати не тільки на нервах колишньої: майстер на всі руки.