6 січня - священний день для багатьох українців. Адже саме сьогодні вони відзначають Святвечір, який символізує народження Христа. Але як же відзначатимуть українські зірки, яких ми регулярно бачимо на телеекранах?

Сергій Притула їде до мами

У ведучого шоу "Хто зверху?" і "Діти проти зірок" є багато "дрібних" щоденних традицій зі своїми трьома дітьми. Різдвяні свята - не виняток.

"Новий рік святкуємо з сім'єю вдома. Різдво - у моєї мами в Збаражі. Між цими двома подіями - традиційний виїзд з друзями у Карпати, в незмінно улюблену місцину, - розповідає Сергій Притула. – Одним словом, плани на новорічно-різдвяний період майже не змінюються. Якщо говорити загалом про сімейні традиції, то виділю таку: без поцілунку на порозі з будинку ніхто не виходить – ані діти, ані дорослі!"

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андрій Бедняков вибирає сім'ю

Новий ведучий інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" традицію зустрічати Новий рік на роботі змінив традицією проводити цей день вдома з сім'єю. І дуже цьому радий!

"Раніше, коли я ще жив у Маріуполі, на Новий Рік постійно працював, вів корпоративи. Потім це продовжилося і в Києві, - каже ведучий. – Пізніше почав відмовлятися, тому що це свято захотілося проводити з сім'єю. Навіть "жирні" замовлення не брав. Згадав, серце схопило. (Сміятися). Тепер я намагаюся бути вдома з дружиною і донькою. Це головна традиція!"

Андрій Бедняков, фото з Instagram
Андрій Бедняков, фото з Instagram

Володимир Шумко співає колядки

Учасник Improv Live Show більше десяти років працює ведучим. За цей період він всього один або два рази зустрічав Новий рік не на роботі. Інша справа-Різдво.

"Для мене Новий рік - не таке велике свято, як Різдво, - ділиться імпровізатор. – Ці дні я намагаюся проводити з сім'єю, виїхати до батьків. З першою зірочкою 6 січня ми всі разом повинні бути вдома, ми дотримуємося цієї традиції. Звичайно, 7 січня ходимо колядувати. Я обожнюю цю справу з дитинства. Зазвичай ходимо співати до знайомих, але в минулому році були і у незнайомих людей. Впізнавали мене, звичайно, і були шоковані. А ще у нас з дружиною на двох є десять хрещеників, тому на Різдво ми переодягаємося в Діда Мороза і Снігуроньку і розвозимо їм подарунки."

Леся Нікитюк і Володимир Шумко, фото: Новий канал
Леся Нікитюк і Володимир Шумко, фото: Новий канал

Michelle Andrade святкує по-болівійськи

Ведуча проекту "Орел і Решка. Земляни" Michelle Andrade під бій курантів, як і всі, загадує бажання. Правда, робить це оригінально - по-болівійськи! Традиція для неї - свіжа, але дуже цікава.

"Найтеплішим і довгоочікуваним стало святкування Різдва і Нового року всієї нашої болівійської двадцятки в рідній Кочабамбі після того, як я вісім років з ними не бачилася, - каже дівчина. – До речі, в тому році навчилася прикольній традиції - під бій курантів з'їдати 12 виноградин і на кожну загадувати бажання!"

Мішель Андраде
Мішель Андраде