Всім фанатам популярного серіалу "Секс і місто" повідомили дивовижні новини. Справа в тому, що скандал навколо Кріса Нота вийшов абсолютно на новий рівень.

Відповідний пост розмістили в акаунті "peopletalk" Instagram.

"Чорна смуга в житті Кріса Нота не закінчується! Напередодні стало відомо, що автори продовження "Сексу і місто" прибрали епізод з актором. Що ж, культура скасування подробиці - за посиланням в описі #кріснот", - підписаний пост в соціальній мережі.

Те, що аудиторія здивована такому результату подій, це означає, нічого не сказати. Фанати популярного серіалу "Секс і місто" не приховали свого обурення і вирішили написати свої думки під публікацією з відомим актором.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кріс Нот
Кріс Нот

"Ну тоді нам пам'ять стерти доведеться", "не винен, поки не доведено зворотне", "навіщо? Ось вона презумпція невинності в демократичній державі", "яка маячня, цікаво тепер з усього серіалу, будуть його вирізати, що тоді залишиться від історії їхнього кохання, в першій частині", "та вже закрийте цей серіал тоді зовсім, що вже там ,він там скрізь і йде як основний герой всього серіалу і двох фільмів ,зачкм юлити і видаляти сцени, набридли вже", "Без суду і слідства браво а нічого, що він один з головних персонажів взагалі в цьому серіалі ?так видаляйте скрізь маразм", "Такими темпами в американських фільмах один чорний екран залишиться", - залишають відгуки незадоволені фанати відомого серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Саманта Джонс може з'явитися в новому сезоні «Секс у Великому Місті».