П'ятниця, 7 січня 2022 року, в Україні у всю святкують велике церковне свято — Різдво Христове.

За традицією люди ходять по домівках, колядують, носять кутю, вітають один одного з цим світлим днем. А ми пропонуємо ознайомитися з цікавою добіркою різдвяних пісень і колядок від зірок українського шоу-бізнесу, прочитання народної творчості і різні варіанти його виконання.

Олександр Пономарьов і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Олександр Пономарьов і Оля Полякова, скріншот: Youtube

Особливу увагу до себе привертає саме Олександр Пономарьов, який взяв участь відразу в декількох зборах артистів. При цьому варто розуміти, що тут немає найкращого або гіршого твору. Наприклад, зовсім недавно Пономарьов випустив пісню "Христос Народився", у виконанні якої взяли участь багато знаменитостей, включаючи Лесю Нікітюк, Олю Полякову, Михайла Хома, Алексєєва, Пивоварова. Можна почути і естрадний хор, і оркестр.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

А ось твір "Добрий вечір тобі, пане господарю" вийшов трохи більше 2 роки тому на Youtube у виконанні Пономарьова, Олега Винника і Таюне. Композицію і відео до неї прослухали і подивилися більше 3,5 мільйонів разів.

Олександр Пономарьов і Дзідзьо, скріншот: Youtube
Олександр Пономарьов і Дзідзьо, скріншот: Youtube

Ще варто згадати Олега Скрипку - лідера легендарної групи "ВВ" з піснею "Щедрик". Для створення красивого кліпу довелося витратити 100 кілограмів солі і 150 кг пластиліну.

І наостанок-Настя Каменських з такою ж назвою пісні, яка увійшла до альбому з різдвяними та новорічними творами.

"Не знаю кому як. А мені така версія тільки до душі. Але при цьому я обожнюю оригінал", "Відразу новорічний настрій з'явився", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вертеп для Ісуса: українські герої відтворили Різдво Христа в мініатюрі

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" показав жінку, якій зобов'язаний життям: кожне Різдво зустрічають разом

Знай.ua писав, Софія Ротару перетворилася на океанську перлину на Різдво - у чоловіків потекли слинки: "Ах яка жінка, мені б таку"