З Єгипту, який так люблять українські туристи в якості "шикарного" місця для відпочинку, прилетіли доволі тривожні новини. У соціальних мережах набирає популярність ролик жінки, яка отримала отруєння, відпочиваючи в Єгипті.

На жаль, жінка записала своє звернення просто з лікарняного ліжка, їй навіть довелося скористатися апаратом ШВЛ.

Про це стало відомо завдяки новій публікація користувачки мережі TilTok Діни Арт.

Звернення Діни Арт, скріншот: TikTok
Звернення Діни Арт, скріншот: TikTok

За її словами, отруєння вона отримала від "араба-торговця" в Шарм Еш Шейху.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Будьте акуратніше, хто летить до Єгипту. Мене отруїв араб-торговець в Шармі. На ринку Наабей, дав понюхати, сказав ментол... Ось така ось поїздочка вийшла. Це просто повний треш", - розповідає дівчина, звертаючись з лікарні.

Звернення Діни Арт, скріншот: TikTok
Звернення Діни Арт, скріншот: TikTok

Також варто нагадати нашим читачам, що для всіх українців, які планували полетіти на новорічні свята до "теплих країв", але щось пішло не так, і Ви залишилися вдома, з'явилися дуже цікаві новини. Потрібно пам'ятати, що "все що не робиться, все на краще!".

Так, групу українських туристів, які оплатили номери в єгипетському готелі Albatros Sea World Marsa Alam, на місці відмовилися поселяти і запропонували провести частину відпустки в іншому, більш дешевому готелі, посилаючись на брак місць.

Раніше повідомляли, чоловік хотів запустити феєрверк зі своїх штанів, але щось пішло не так: отримав серйозні травми.

Як повідомляв Знай.uа, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років.

Знай.uа писав, це новорічне диво? Десятки українців застрягли в Єгипті, людей виганяють з готелю - навіть крики не допомагають.