Голлівудська зірка Кетрін Зета-Джонс виглядала щасливою і гламурною, коли позувала на яхті в чорному купальнику на сімейному відпочинку з чоловіком Майклом Дугласом і сином Діланом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

52-річна голлівудська зірка була зображена під час відпочинку на борту гламурного судна, коли вона відпочивала зі своїм чоловіком Майклом Дугласом і їх сином Діланом.

Сім'я Дуглас, схоже, насолоджується тривалими різдвяними канікулами, гріючись на сонечку і відпочиваючи на човні.

21-річний Ділан опублікував фотографію своєї мами, що розслабляється в джакузі разом з батьком Майклом, коли вони насолоджувалися розкішшю в цей чудовий день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас
Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас

Кетрін виділяла елегантність у знімку, коли вона пильно дивилася в об'єктив камери, її руки були витягнуті по обидві сторони від неї, а коліна підтягнуті до грудей.

Зірка "Маски Зорро" носила свої фірмові розпущене темне волосся в гладкій зачісці і прикрашала її чорними навушниками-вкладишами.

Сам Ділан видно в задній частині зображення, що сидить на терасі позаду своїх батьків і використовує ноутбук, оскільки вони максимально проводять час разом з сім'єю.

Кетрін поділилася кількома іншими новинами з поїздки, в тому числі приголомшливою фотографією, на якій вона в чорному топі-бікіні з вирізом халтер лежить на ліжку, а її волосся майорить позаду неї.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

На цій фотографії вона нанесла легкий димчастий макіяж, підкресливши свою природну красу.

Вона підписала зображення: "Сонце вийшло".

Кетрін також поділилася святкуванням Нового року зі своїми шанувальниками в Instagram, побажавши їм всього найкращого в 2022 році.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядала Кетрін Зета-Джонс в молодості.