Філіп Кіркоров підтвердив, що Артем Пивоваров є автором його пісні. Відповідне відео з'явилося на Тікток сторінці музиканта.

Український співак, музикант, автор пісень, саунд-продюсер є популярною особистістю не тільки в Україні, а й за її межами. На рахунку 30-річного хлопця вже шість студійних альбомів і двадцять офіційних синглів. У Пивоварова Тікток сторінка, на яку підписано 407,7 фоловерів. Вони лайкають і коментують кожен його пост.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Як відомо, Філіп Кіркоров в 2022 році у російського співака вийшов сингл "романи романи", на який був також знятий кліп. На офіційній ютуб-сторінці кліп зібрав 7,2 мільйона передплатників і пісня стала досить популярною на різних сервісах.

При цьому сам Філіп Кіркоров в минулому році расскзаал, що автором пісні є Артем Пивоваров. Відповідне відео опублікував сам український музикант на своїй сторінці. "Фейк?",- запитав він.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

@artempivovarov

🤯 Фейк ?

♬ оригинальный звук - Artem Pivovarov

Фолловери прокоментували дане відео множинними позитивними коментарями.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

"Артем, Ти просто геній!; "Артем і опівнічне таксі Білану написав"; " Загуглила 😂Красунчик! Пісня норм👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻ніяких фейків!,- повідомляють вони.

Нагадаємо, Федишин, Tayanna і Барбір зізналися чи вірять їхні діти в існування Святого Миколая: "про дорогі подарунки негарно просити"

Раніше Знай писав, Федишин "відбила" фіналіста " Холостячки "Дмитра Шевченка у Злати Огневич:"молодець, Ірка". Ірина Федишин політала на повітряній кулі з фіналістом "Холостячки" Дмитром Шевченком

Також Знай повідомляв, Григорій Решетник звів Злату Огневич і відкинутого нею Діму Шевченку: "як можна було?"