У Бразилії туристи стали жертвами масштабного обвалу скелі у водойму. Про це повідомляє «ВВС».

Відзначається, що надзвичайна подія сталася в бразильському штаті Мінас-Жерайс на озері Фурнас. Там на прогулянкові човни з безліччю пасажирів обрушилася стіна каньйону. Цей страшний момент обвалу вдалося зняти на відео пасажирам одного з човнів.

В результаті обвалу загинули не менше семи осіб. Крім того, троє туристів вважаються зниклими безвісти, їх особи намагаються встановити місцеві рятувальники. Більше 30-та людина звернулися за медичною допомогою з травмами різного ступеня тяжкості.

Спочатку правоохоронці штату повідомляли про два десятки зниклих безвісти, проте лейтенант Педро Айхара уточнив, що більшість з них знайшли після перевірки лікарняних списків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В даний час залишилися невідомих шукають за допомогою водолазів, в небо над озером підняли вертольоти.

Місцева влада впевнена, що причиною обвалу скелі стали рясні дощі, які останнім часом обрушилися на штат.

Нагадаємо, автомобіль провалився під лід і намертво примерз у водоймі: водій хотів розважитися, а потрапив у серйозну халепу.

Як повідомляв Знай.uа, малолітні розбійники зі сніжками в руках полюють на лобове скло авто, є постраждалі

Також портал Знай.uа писав, що на студента обрушилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови