Скрипалька і співачка Ассія Ахат привітала своїх фанатів із зимовими святами. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям і творчістю стежать 41,6 тисяч читачів.

Зірка 2000–х вирушила на відпочинок до Швейцарії, а точніше - в околиці Цюріха.

Ассія Ахат / фото : instagram.com/ahhattassia/
Ассія Ахат / фото : instagram.com/ahhattassia/

"Щасливого Різдва! Всім-всім міцного здоров'я, терпіння і радості!!!», - поділилася гарним настроєм відома українська співачка і скрипалька.

На фото виконавиця сидить в автомобілі, пристебнута ременем безпеки. На ній чорний діловий піджак в білу смужку, і чорний вовняний берет, розшитий бісером і паєтками.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Скрін, Instagram Ассія Ахат
Скрін, Instagram Ассія Ахат

На цей раз співачка обмежилася дуже невеликою кількістю косметики. Очі вона залишила не нафарбованими, додавши тільки трохи рожевого блиску на губах і рожевих рум'ян на вилицях.

"Щороку, на Різдво весь вечір настрій Слухати Щедрик у вашій інтерпретації. Для мене це справжня "музика Різдва". З Різдвом", "З Різдвом Христовим", "Красуня!", - захоплюються читачі її сторінки.

Асія Ахат, фото Instagram
Асія Ахат, фото Instagram

Напомним, Ассія Ахат призналась, для чого зверталася до астрологам перед народженням дитини - "Не співпадало по термінам". Ассія Ахат має двоє дорослих синів і трьохлітню внучку.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ассія Ахат виринула із забуття зі світовою зіркою, яка тепер підкорює Голлівуд

Також " Знай.ua " писав, подруга Ірини Білик Ассія Ахат випустила кавер на відомий хіт