Катерина Осадча показала кадри з відпочинку в Таїланді. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона чоловік, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

8 січня дівчина опублікувала три фотографії і один відеозапис на пляжі в Пхукеті. Українська телеведуча постала в темному купальнику, який підкреслюють її ідеальну фігуру після двох пологів в 38 років.

"Ще один захід сонця в колекцію спогадів, на цей раз Тайський❤️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Більшість з них оцінили красу телеведучої.

"Вау!!!! Який кадр, 👍 🔥 👌 і захід в оптиці супер!!!!👍 дуже гармонійна пара💓 💐"; "була справа знаємо 🔥 👏 приємного відпочинку";" я дуже полюбила Тайланд!!! Обов'язково повернуся!!!🙌 ",- повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Юрій Горбунов і Катя Осадча так готувалися до Різдва, що аж запріли-зате щасливі: "Вічна любов".

Як повідомляв Знай.иа, Влад Яма затягнув дружину і сина в Мертве місто, тільки каміння і трава- "заворожує".

Знай.иа писав, Вова Остапчук здався з набряклим обличчям після новорічної вечірки: "ось що значить по райдеру Полякової поїсти".