Оля Поялкова дуже часто їздить на гастролі через що їй залишається тільки спілкуватися з чоловіком по відеозв'язку.

Після дівич-вечорів з Машею Єфросиніною під назвою "Дорослі дівчатка" стало зрозуміло, що у Олі дуже мало табу в сімейному житті і спокусити чоловіка голим тілом в камеру - найменше, що вона може зробити. Але через це можуть виникнути дуже незручні казуси, про що нова "Снігова королева" і розповіла зірці "Дизель Шоу" Євгену Сморигіну.

Євген Сморигін, фото Знай.uа
Євген Сморигін, фото Знай.uа

Відвертість Полякової припала на новорічний випуск "Хто зверху". У конкурсі "Правда/брехня" їй належало обхитрити Євгена Сморигіна і вона розповіла таку історію:

"Історія сталася кілька років тому після Нового року в Дубаях. Після святкування я подзвонила своєму чоловікові. Ми виходимо у відео, коли я на гастролях, тому що ми один за одним сумуємо і я не була особливо одягнена. І якщо сказати правду - я була роздягнена, так як вийшла з ванної. Він просить показати свій номер, я роблю румтур і показую йому вид - прямо навпроти готель-парус, все це горить... Все це показую, виходжу гола... Наступного дня мій адміністратор Артем розповідає, що є люди, які зробили фотки і вимагають з нас тисячу баксів. Це правда чи ні?"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спритний виверт Полякової зміг заплутати Сморигіна, він сказав, що це правда і прогорів. Оля не потрапляла в таку ситуацію.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов зблизився з Олею Поляковою на Різдво - вийшло краще, ніж з Олегом Винником.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова притулилася напівголими грудьми до Олега Винника.