Стас Ярушин є відомим російським актором, який втілив на екрані роль Антона з популярного ситкому "Універ".

Чоловік колишній учасник КВК, шоу "Зірки в Африці" та інші, а зараз у нього спостерігається низка "подорожей" по Youtube-каналах, де він дає інтерв'ю і розповідає про себе, роботу та інших людей.

Скрін, відео YouTube Ярушин
Скрін, відео YouTube Ярушин

Його екранною обраницею протягом кількох останніх років є Христина з "Універу", яку грає Настасья Самбурська. За ці роки вони зобразили і романтичну, і інтимну сторону відносин. Однак, за словами актора з інтерв'ю на каналі "Ковальський", він цілком байдужий до подібних сцен.

- Самбурська добре цілується?

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Слухай, та це ж все такі поцілунки ... вони не пристрасні. Я їх навіть не пам'ятаю. У мене є дружина. Вона прекрасно з Настькою спілкується, і розуміє, що це робота", - зізнався Станіслав.

Настасья Самбурська, фото з Instagram
Настасья Самбурська, фото з Instagram

Також у актора поцікавилися, чи збуджувався він хоч раз від пікантних епізодів з партнеркою, але Ярушин запевнив, що жодного разу не було, щоб там щось "заворушилося". До того ж, сама Самбурська зізнається, що не вірить в любов між їх екранними персонажами. Її героїні потрібен інший обранець. Бо їхні стосунки зовсім не схожі на "здорові".

Нагадаємо, зірка "Універу" Стас Ярушин чесно розповів про депресію та алкоголізм - "Все впало"

Як повідомляв "Знай.ua", пожовкла після Нового року Ната Рудова з "Універу" налякала фанатів: "Печінка вже не вивозить"

Знай.ua писав, "Ноги горять": зірка "універу" Анна Хилькевич зізналася, навіщо регулярно лежить на цвяхах