Ескорт-модель Анастасія Вашукевич (більш відома як Настя Рибка), яка отримала широку популярність після зв'язку з російським мільярдером Олегом Дерипаскою, вирішила розповісти про те, чим вона займається після всіх гучних скандалів з її участю.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, і де за її життям стежать 515 тисяч читачів.

На фото рибка в чорній еротичній білизні, в шкіряній масці з напівголою подружкою і хлопцем в одних брюках.

"Так, серйозніше. Прикол в тому, що є частина чоловіків, яка вважає, що 19 незайманих принесуть їм щастя. Камон, гайс. У ліжку велика частина з вас представляє з себе сумне видовище. І це з одного-то. Якщо у тебе 10 см, 10 секунд, 10 зайвих кілограм або років - ну не пройдеш ти кастинг в браззерс. Полігамністю багато самостверджуються, багато так ховають нездатність будувати тривалі відносини. Буде багато грошей - буде багато баб, і слюні течуть від таких думок. А що ви робити з ними будете, а? Хто з цих жінок вас (а не тільки ваші гроші) буде любити? Не давати, не слухатися, а бачити в вас особистість?",- загадала вона загадку своїм читачам.

Скрін, Instagram Настя Рибка
Скрін, Instagram Настя Рибка

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Втім, на цьому вона не зупинилася і вирішила поміркувати ще й про те, кому повинні діставатися діти після розлучення. На її думку, чоловіки не повинні боротися за своїх дітей, тому що їм це «невластиво».

"Не воюйте за своїх дітей! Зараз часто-густо батьки, які намагаються віджати у матері права на дитину. Деякі подібними речами навіть пишаються. Я знаю навіть таких, хто переміг у цій війні. Переміг зазвичай підлістю або грошима. І що далі? Більшість чоловіків не здатне ростити дітей. Вони націлені на життя "поза сім'єю" - на кар'єру, роботу, та інше. Що ж відбувається з дитиною? Його виховують бабусі і няньки», - впевнена Рибка.

Скрін, Instagram Настя Рибка
Скрін, Instagram Настя Рибка

Нагадаємо, Рибка зізналася в інтимі з кандидатом у президенти України: відомий дядечко.

Знай.uа писав, що Рибка похвалилася, як "компромат" на Трампа тримає її в живих. Рибка розкрила суть "компромату" на Трампа.