Євген Клопотенко розповів як приготувати кекс з хурмою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.
10 січня він опублікував пост, в якому розповів як приготувати кекс з хурмою. Кулінар супроводив текст відео приготування страви.
"Запхайте хурму в кекс. Воно вам дуже потрібно, повірте. Це якесь подвійне збудження свідомості. Бо і сама думка про вологому кексі хороша, і ідея з хурмою створює метеликів в мозку. Адже це так очевидно-додати хурму до випічки. Як яблуко", - повідомив він.
Алгоритм приготування страви.
- 4 яйця змішайте зі 120г цукру;
- 150г масла розтопити і додати до яєць;
- Додати в суміш 360г борошна з 10г розпушувача і 10г ванільного цукру;
- Візьміть м'яку хурму, наріжте кубиком і обережно з'єднайте з тестом;
- Печіть 40 хвилин при 180 градусах.
Як повідомляв Знай.uа, з чорною ікрою, шампанським та феєрверками: Як козаки святкували Різдво 300 років тому
Також портал Знай.uа писав, спосіб приготування традиційних "пампух" за Галицькою рецептурою: найкраще, що можна подати після куті на Різдво