Євген Клопотенко розповів як приготувати кекс з хурмою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

10 січня він опублікував пост, в якому розповів як приготувати кекс з хурмою. Кулінар супроводив текст відео приготування страви.

"Запхайте хурму в кекс. Воно вам дуже потрібно, повірте. Це якесь подвійне збудження свідомості. Бо і сама думка про вологому кексі хороша, і ідея з хурмою створює метеликів в мозку. Адже це так очевидно-додати хурму до випічки. Як яблуко", - повідомив він.

Алгоритм приготування страви.

  1. 4 яйця змішайте зі 120г цукру;
  2. 150г масла розтопити і додати до яєць;
  3. Додати в суміш 360г борошна з 10г розпушувача і 10г ванільного цукру;
  4. Візьміть м'яку хурму, наріжте кубиком і обережно з'єднайте з тестом;
  5. Печіть 40 хвилин при 180 градусах.

Нагадаємо, Микола Тищенко нарешті показав, як виглядають його знамениті "мітболи по-оболонськи": "це яловичина по 20 грн"

Як повідомляв Знай.uа, з чорною ікрою, шампанським та феєрверками: Як козаки святкували Різдво 300 років тому

Також портал Знай.uа писав, спосіб приготування традиційних "пампух" за Галицькою рецептурою: найкраще, що можна подати після куті на Різдво