На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно стала мамою втретє, з’явився новий допис.

На опублікованому фото дружина телеведучого та актора Юрія Горбунова на відпочинку в Тайланді пливе морем із середульшим сином Іваном, якому зараз – чотири роки.

«Якщо ви вважаєте пляжний відпочинок лінивим, то ви просто не відпочивали з дитиною чотирьох років. Зайві кілограми не загрожують», - підписала вона знімок.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

У коментарях підписники захоплюються відпочинком багатодітної зірки.

«Вдома на дивані теж зайві кілограми не загрожують, коли їх семеро», «Мені здається, що буде ще й мінус на вагах», «Даа, була я там, приємно від того, що була, потрібно робити все, щоб знову там бути. Спасибі за красу», - пишуть фанати.

«Який красивий хлопчик», «Напевно, від дітей залежить. Із сином 3,5 роки відпочивали чудово, спокійно», - додають прихильники творчого сімейства.

"Море - завжди надихає і додає сил!!Мотивує і генерує нові ідеї!! Робить думки світлішими!! А як у вас?", - у свою чергу написав Горбунов.

До речі, серед тих, хто оцінив откровення Осадчої, і український актор та музикант Сергій Бабкін. В його родині також багато дітей, і він напевне знає, що таке - відпочинок із ними.

Раніше повідомляли, Катя Осадча на пляжі похвалилася ідеальною фігурою в 38 років: після пологів виглядає, як школярка. Українська телеведуча показала, як провела відпочинок у Таїланді.

Як повідомляв Знай.иа, Влад Яма затягнув дружину і сина в Мертве місто, тільки каміння і трава- "заворожує".

Знай.иа писав, Вова Остапчук здався з набряклим обличчям після новорічної вечірки: "ось що значить по райдеру Полякової поїсти".