Відомий український кіноактор і режисер Ахтем Сеітаблаєв поділився зворушливими фото зі старшою дочкою. Їй виповнилося 27 років.

На кадрах Показані фото з весілля Назли, і ці кадри він показав не просто так. Справа в тому, що у вівторок, 11 січня їй виповнилося 27 років. На честь цього і святковий піст.

"З днем народження, Нані. Ти вже зовсім доросла, донечка)) сумую, обіймаю, люблю! Бажаю вам з Рустемом хорошого спільного шляху в житті. У повазі, любові і підтримці" - йдеться в повідомленні під постом.

Варто відзначити, що пост дійсно особливий, так як Ахтем Сеітаблаєв не любить ділиться подробицями свого сімейного життя, зокрема, особистими знімками, але, випадок дійсно особливий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Режисер був одружений двічі. У нього троє дітей від першого шлюбу, а також прийомний син – його другої дружини Іванни.

Варто відзначити, що весілля Назли відбулася в курортному Кемері, що в Туреччині, ще в середині вересня.

"Всі ж знають і розуміють, що у мене дуже незвичайна сім'я, і моєю мрією було, щоб батько і мама були поруч В той день, коли я стану дружиною... Я щаслива, незважаючи на величезні відстані – ми разом", – написала Назли Сеітаблаєва в Instagram.

З нареченим вони побралися ще в далекому 2018 році, але, весілля зіграли тільки зараз.

Нагадаємо, що батько "кіборгів" Сеїтаблаєв озвучив хворобливі рядки, серця українців розриваються

Раніше повідомлялося, що водружився і розлучився сам: що зруйнувало шлюб режисера "кіборгів" Ахтема Сеітаблаєва

Також, Ахтем Сеітаблаєв про виділення 100 млн грн з Covid-фонду на патріотичне кіно: "це спеціально?"