У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост для всіх шанувальників легендарного серіалу "Секс і місто". На фотографії можна побачити Кім Кетролл, яка грала роль Саманти Джонс у серіалі і її коханого чоловіка.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peoletalk» в Instagram.

"Ми звикли бачити Кім Кетролл на екрані в образі сильної і незалежної Саманти Джонс, яка не потребує чоловіків. Однак в житті актриса вже довгий час перебуває в щасливих відносинах з Расселом Томасом. За посиланням в описі розповідаємо, що відомо про обранця #кімкетролл", - підписаний пост в соціальній мережі.

Напевно всім відомо, що Кім Кетролл знайшла неймовірну популярність після того, як знялася в серіалі «Секс і місто». Вона відома, як Саманта Джонс, яку просто обожнюють свої фанати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кадр з "Секс у великому місті"
Кадр з "Секс у великому місті"

Багатотисячні юзери соціальної мережі не змогли не відреагувати на публікацію зі своєю улюбленицею. Шанувальники не пройшли повз фотографії і написали свої компліменти під постом за участю Кім Кетролл і її чоловіка.

Саманта. Фото: Російська газета.
Саманта. Фото: Російська газета.
Саманта. Фото: Російська газета.

"Сама класна з усіх!", "Виглядає краще за всіх інших актрис з Sex and the city!", "Яка вона", "красива пара!", "Гармонійна пара", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", У мережі повідомили, що Кріса Нота збираються вирізати з серіалу "Секс і місто"