Марія Воронцова-старша дочка президента Росії Володимира Путіна. Він не афішує життя своїх дітей. Дві його дочки, народжені в єдиному офіційному шлюбі президента країни-агресора, ніколи не з'являються на людях разом з батьком.

У ЗМІ Марія найчастіше з'являється з прізвищем "Воронцова" - як заступник голови Всеросійського товариства молодих ендокринологів. Чому вона взяла псевдонім, ніхто точно не знає.

Дівчина народилася 28 квітня 1985 року в Санкт-Петербурзі (тоді ще Ленінграді). У 2011 році вона закінчила факультет фундаментальної медицини за спеціальністю «Лікувальна справа». Марія знає чотири іноземні мови - англійську, німецьку, французьку та нідерландську. Останній їй довелося вивчити заради чоловіка-підприємця з Нідерландів Йорріта Йорста Фаассена.

@fara_7096

Я думаю,что она в жизни все своим умом и трудом добилась.А как вы считаете, оставьте свои мнения в комментах..

♬ оригинальный звук - BAYAZED

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У нас і Собчак всього сама домоглася, і діти Галкіна і Кіркорова теж всього самі", "Знаєте, в чому різниця? Іншим розумним дітям треба пробиватися, доводити, що вони розумні і не всім і не завжди вдається. А тут всі двері відкриті", - пишуть в коментарях до відео.

Раніше повідомляли, українці оцінили привітання Володимира Зеленського в новорічну ніч: "я це бачив у серіалі".

Як повідомляв Знай.uа, Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-однорічна дочка: мамою виявилася не Єлизавета Ясько.

Знай.uа писав, гречка по 12 від Тищенка і " фак " від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада в 2021 році.