У мережі розповіли про всесвітньо відому актрису, яка за своє життя лягала більше 60 разів на операційний стіл. Йдеться про сильну жінку-Елізабет Тейлор.

Елізабет Тейлор багато хто називає королевою Голлівуду, зокрема періоду, коли він тільки розквітав. Вона тричі була удостоєна "Оскара", а також стала першою актрисою, яка була удостоєна гонорару в мільйон доларів.

Її всі любили, по всьому світу, однак, далеко не всі в курсі того, через які проблеми зі здоров'ям їй доводилося проходити кожен день. Вона не здавалася, адже знала, що в цій боротьбі послужить відмінним прикладом для оточуючих.

За її здоров'ю можна написати окремий сценарій кошмару, адже після травми хребта вона часто мучилася від болю в спині, і доводилося навіть вирушати зі зйомок на ношах.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Лікарі постійно ставили їй то пневмонію, то бронхіт, двічі робили трахеотомію, щоб вона змогла дихати, і один раз її підключили до ШВЛ, щоб зберегти життя.

Пізніше їй видалили яєчники, а також частина матки через виявлену пухлину, але і на цьому проблеми не закінчилися. Вона ще й пережила "дорослу" віспу.

Алкоголь робив її ходу хиткою, і вона нескінченно падала і ламала собі то пальці, то реберні хрящі, то ноги, то зап'ястя. Всього на операційному столі вона бажала більше 60 разів. В останні роки вона практично не виходила з дому, і сиділа в своєму кріслі-гойдалці, що було всипано діамантами.

У 1997 році у неї виявили пухлину головного мозку, і здавалося б, що це кінець, але ні, вона впоралася, і вилікувалася. Через п'ять років у неї знайшли рак шкіри, і після повного лікування і операції вона знову перемогла. Неймовірна сила волі і любов до життя.

Померла Елізабет в 2011 році від кровотечі з серцевого клапана, і як тоді говорили багато, вона просто втомилася боротися. На момент смерті їй було 79 років.

Нагадаємо, що кращі весільні сукні легенди кіно Елізабет Тейлор-після 8 шлюбів можна робити музей

Раніше повідомлялося, що 88-річна подруга загиблої Елізабет Тейлор засліпила світ своєю красою: ніхто не вірить своїм очам

Також, у мережі розповіли про непросту долю Сандри Буллок.