Відомий український виконавець Олексій Потапенко, який відомий всім в основному як Потап, вирішив поділитися своїми планами на цей рік Поруч з гарячою брюнеткою, і мова не про дружину.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він радує шанувальників новими кадрами з близькими для нього людьми, або ж особистими.

Цього разу на фото він з'явився не один, а з дівчиною у відвертому вбранні. Це колишня дружина Олексія Завгороднього ( позитиву) - Анна Андрійчук. Справа в тому, що вона вирушила разом з Потапом і Настею Каменських у відпустку в сонячну Мексику. Там вони всі разом весело проводять час, судячи з постів звідти.

Примітно, що в 2022 році чоловік анонсував щось незвичайне разом з дівчиною, однак, що саме це буде-невідомо. Можливо, вона почне співати, покаже лише час.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Задумали з @annchuk розрив 2022... " - йдеться в повідомленні під постом. Вони з Настею Каменських є кращими подругами, і часто проводять час разом. Вона навіть деякий час жила з ними в будинку.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Лисенят схоже на мексиканський чай 😂";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥";

"Красива Аня😍 🔥";

"Євробачення?";

"Хан �😂🔪💣�";

"Чекаємо розрив❤️";

@annchuk вже був розрив 2021, @realpotap досить їй розривів, залиш дівчинку в спокої!😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських задерла ніжку в яскраво-червоній сукні-Потапу варто прикрити очі

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських вперше розповіла про хаос у своєму житті: доведеться брати Потапа і терміново їхати

Також, Настя Каменських розповіла, чим займеться 1 січня - вже точно не доїдати олів'є