У соціальній мережі розмістили розкішні знімки за участю легендарних зірок. На фотографіях можна побачити найгарячіших дівчат сучасності у відвертих купальниках.

Відповідні кадри оприлюднили на сторінці «hello» в Instagram.

"Вириваємося в перший робочий тиждень 2022 року голосуванням на палке бікіні січня: 1 — Тіна Кунаки 2 — Рита Ора 3 — Поліна Гагаріна 4 — Алессандра Амбросіо 5 — Настя Ивлеева 6 — Елізабет Херлі 7 — Кім Кардашьян 8 — Катерина Шпіца 9— Ельза Хоск 10 — Кендіс Свейнпол Голосуємо", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно помітити, що абсолютно всі жінки без виключення володіють розкішними тілами. Багатотисячні фанати по всьому світу з особливим інтересом спостерігають за своїми улюбленицями.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Люди не пройшли повз такого гарячого посту і залишили чимало відгуків під знімками знаменитостей.

Тіна Кунакі, фото: Instagram
Тіна Кунакі, фото: Instagram

"Елізабет Херлі за вік. Це просто нереально, як вона виглядає в її возрас е", "Елізабет Херлі в 56 так виглядає", "Ну до Тіни їм всім дуже далеко", "Елізабет", "Елізабет Херлі", "Елізабет Херлі в свої 56 виглядає незрівнянно! Але тим не менше всі хороші", "та всі хороші) стрункі, підтягнуті) але більше всіх захоплює Херлі) взагалі роки її не беруть! Вона в молодості навіть так шикарно не виглядала)"," у всіх такі животи плоскі заглядьенье прям))", - написали відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як сестри Кардашьян виглядали до популярності.

Нагадаємо, що Тіна Кунакі показала себе в купальнику на відпочинку в теплих краях.