Щоб відсвяткувати Новий Рік, Кортні Кардашьян показала старі фотографії своєї сім'ї на відпочинку в Кабо-Сан-Лукас, Мексика, в 2005 році, де деякі члени Кардашьян виглядають зовсім по-іншому.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

42-річна і старша з дітей Кардашьян, Кортні Кардашьян, опублікувала альбом гарячих спогадів про поїздку в Кабо, яку вона зробила в 2005 році - за роки до того, як сім'я стала зіркою на реаліті-шоу.

У Instagram зірка поділилася різними фотографіями сімейного відпочинку, в тому числі її сестер Кім і Хлої, яких було важко впізнати, і їх матері Кріс.

Фотографії минулого були зроблені за два роки до того, як сім'я почала зніматися в «Йти в ногу з кардашцями» і до того, як їх мільйонні імперії злетіли до небес.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Кардашьян
Кардашьян

На одній фотографії юна Кортні та її сестри обіймаються разом, щоб зробити пару чарівних знімків, зроблених в барі, а фанати відзначають, наскільки по-різному виглядають сестри.

Вона підписала фото: "Кабо-Сан-Лукас, Мексика, 2005 рік".

Це не зайняло багато часу, поки деякі з її 157 мільйонів підписників заполонили її коментарями, що хлинули на старі знімки.

Пост отримав коментарі від знаменитих друзів, таких як Періс Хілтон, які відповіли численними вогняними смайликами.

Кардашьян
Кардашьян

Сонячні знімки показали, що вона і сестри Кім і Хлоя відмінно проводять час разом — в той час сестрам було близько 26, 25 і 21 років.

На іншому знімку Кім і Кортні стояли поруч зі своєю гламурною мамою-момагером Кріс, у якої вони були з адвокатом о. Джей Сімпсона Робертом Кардашьян.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян нагадала, у кого саме соковите тіло.