Популярна російська співачка і акторка, зірка проекту "Фабрика зірок", 34-річна Вікторія Дайнеко назвала 27-річного Дмитра Клеймана абьюзером і викрила його в бажанні заробити на 6-річній Лідії. Далі-більше одкровень про перший шлюб.

Віка прожила в шлюбі з барабанщиком групи "DrumCast" Дмитром Клейманом три роки. Вікторія розлучилася з ним в 2017 році. Артистка не змогла налагодити з колишнім коханим дружні стосунки.

Про це пише один з російських глянців.

Виктория Дайнеко, фото: Instagram
Виктория Дайнеко, фото: Instagram

Навіть зараз колишнє подружжя продовжує невтішно відгукуватися один про одного. Дайнеко зізналася, що Клейман майже не приділяє часу їх дочці. Зірка заявила, що екскоханий вирішив заробити на продажу фото малої.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вікторія з самого народження Лідії прийняла рішення приховувати її від публіки. Співачка зізналася, що нещодавно отримала погрози на свою адресу. Невідомі пообіцяли злити в мережу фотографію її доньки. Артистка припустила, що Дмитро причетний до скандалу. Дайнеко заявила, що знімок, про який йшла мова, був тільки в особистому архіві колишнього чоловіка.

Вікторія Дайнеко і Дмитро, фото: Instagram
Вікторія Дайнеко і Дмитро, фото: Instagram

"Шантаж був. Шантажували фоткою, яку було знято на телефон колишнього чоловіка і була тільки в його колекції", — запевнила Дайнеко.

Поп-діва натякнула, що сімейне життя з Дмитром було для неї важким випробуванням. Переможниця "Фабрики зірок-5" зізналася, що у неї багатий досвід спілкування з абьюзерами, а стосунки з колишнім чоловіком – яскравий тому приклад.

"Я навіть заміжня була за таким. Але взагалі не один раз, тому більше задаю собі питання. Ну і психотерапевтам, звичайно", - пояснила молода мама.

Виконавиця хіта "дівчина на мільйон" не шкодує про те, що донька росте без батька.

"Почуття страху, що вона ростиме саме з таким батьком і в такій атмосфері, було сильніше, тому я вибрала "без". Але я вірю, що у неї буде найкращий вітчим на світі", — зізналася Вікторія.

Раніше повідомляли, Даша Астаф'єва розсунула ніжки після поцілунку з Андрієм Данилком, але забула: "скільки сімей зруйновано".

Як повідомляв Знай.uа, переможець "Холостячки" Андрій Задворний жартома зізнався, що він гей: і тут понеслося.

Знай.uа писав, "Очі в купу": спроба доньки Сінді Кроуфорд "перещеголять" свою маму накрилася мідним тазом.