Відомо, що фільми і серіали в яких беруть участь собаки - завжди безпрограшна історія. У всі часи їх любили глядачі різного віку. Одним з таких став "Повернення Мухтара".

Протягом 15 років "Повернення Мухтара" збирало біля екранів сотні тисяч глядачів. А ось що творилося в особистих життях улюблених акторів.

Олександр Носик. Ще до цієї картини він встиг напрацювати собі популярність, але цей серіал став для нього особливим. В особистому житті у нього завжди вирували пристрасті. Жодні його стосунки так і не закінчувалися весіллям, поки в 2011 вони не вирушили в ЗАГС з дівчиною на ім'я Ольга. Їх шлюб тривав недовго, адже зовсім скоро на горизонті з'явилася співачка Анастасія Крайнова.

Повернення Мухтара, фото: вільне джерело
Повернення Мухтара, фото: вільне джерело

"У нас були стосунки, але зустрічалися ми не дуже довго. Насправді тоді він вже не жив з дружиною, вони просто не були розлучені. І все-почалося! "Як вона могла відвести мужика з сім'ї..."Хоча у мене принцип - не зустрічатися з одруженими. Ми не хотіли афішувати наші відносини, але нас спіймали — і понеслося" - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тривали і ці відносини недовго. Зараз Олександру 50, і він так і не став досі батьком. Часом ходили навіть чутки, що він безплідний, хоча сам він це заперечує.

Наталія Юннікова виконала в серіалі роль Василини Михайлової. Вона відразу сподобалася глядачам, але, вони навіть не підозрювали, через які випробування довелося пройти актрисі в житті.

Повернення Мухтара, фото: вільне джерело
Повернення Мухтара, фото: вільне джерело

В юності вона зіткнулася з убогістю і згвалтуванням. Під час навчання в театральному вузі над нею поглумився інший студент з режисерського факультету. Це стало потрясінням для неї, і мало не зруйнувало життя.

Від сумних думок її врятував Антон Федотов, від якого вона незабаром народила сина Ролана.

"Одного разу сіла на підвіконня, подивилася вниз зі свого 11-го поверху і подумала:" навіщо жити, якщо я йому не потрібна?"І в цей момент з коридору донісся голос Сина. Мене ніби холодним душем обдало-тут же спустилася на підлогу. Ролан мене врятував " - розповідає вона.

Олексій Моїсеєв. Він грав у серіалі з 3 по 11 сезон, і став улюбленцем публіки. У 2019 році стало відомо про те, що він пішов від дружини до молодої коханки, яка завагітніла. Пізніше, тест ДНК показав, що він не є батьком дитини.

Повернення Мухтара, фото: вільне джерело
Повернення Мухтара, фото: вільне джерело

Оксана Сташенко радувала своєю присутністю в серіалі чи не найдовше колег, і за ці роки вона пережила чимало особистих потрясінь. Заміжня вона була шостий раз, і весь час стикалася то з домашнім насильством, то зі зрадами. У якийсь момент вона перестала вірити в ідеальних чоловіків, але зустріч з нинішнім обранцем Владом все змінила. Подружжя щасливі в шлюбі більше 10 років, регулярно розповідаючи про почуття. Її єдина мрія, якій вже навряд чи судилося збутися-дітлахи.

Повернення Мухтара, фото: вільне джерело
Повернення Мухтара, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що зйомки продовження серіалу "Пес" - кінолог про те, як з цуценя виховати кінозірку

Раніше повідомлялося, що умер зірка" татових дочок " Володимир Чуприков: за плечима понад 170 фільмів і серіалів

Також, вні пішли дуже рано - в мережі згадали акторів серіалу "Кухня", які більше не з нами