Нещодавно стало відомо про те, що пішла з життя молода білоруська акторка кіно і телебачення Белла Шпінер, яку глядачі знають за серіалом "Мухтар. Новий слід".

Артистка пішла з життя у віці 45 років. Причина смерті не уточнюється. Про це повідомив театральний критик Дмитро Єрмолович-Дащинський на своїй сторінці в соцмережі в Facebook.

Користувачі соцмережі не можуть повірити в новину про смерть талановитої акторки і принесли свої співчуття близьким.

"Яке горе! Який талант пішов... І так рано...", "Я буду завжди пам'ятати про неї!", "Прекрасна, талановита, як же так рано?", "Світла пам'ять!", "Господи Бела, це просто неможливо", - написали шанувальники в коментарях.

скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Белла Шпінер народилася в 1976 році в Могильовській області Білоруської РСР. Жінка вчилася в Мінському ТЮГу, а також Республіканському театрі білоруської драматургії. Глядачам акторка відома за такими телесеріалами, як "Мухтар. Новий слід", "Журов-2" і "Вольф Мессінг: бачив крізь час".

Белла Шпінер, кадр з фільму "Куба"
Белла Шпінер, кадр з фільму "Куба"

Раніше ми писали про те, що перестало битися серце колишнього гравця "Шеффілд Юнайтед" Стіва Ягелки. Футболіст помер у віці 43 років.

Нагадаємо, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Також портал Знай.uа писав, що у Сполучених Штатах помер 87-річний американський актор Генрі Дерроу, володар денної премії Еммі.