Alyona Alyona зробила визнання фанатам і повідомила що хоче піти. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська реперша Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, на яку підписано близько 396 тисяч фоловерів. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото і відео з особистого і творчого життя, а іноді ділиться цікавими міркуваннями.

11 січня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про необхідність виїхати далеко. Подробиці своєї майбутньої поїздки жінка не повідомила, вона лише зазначила що хоче відпочити.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Хочу зникнути на час ... Ну як зникнути, я хочу виїхати далеко і трохи відпочити від роботи артиста і спробувати себе ще в якихось ремеслах. Хочу, щоб поруч зі мною зникли: нездорова їжа, недосипання і перевантаження в роботі. А за 2021 рік цього було достатньо", - повідомила вона.

Нагадавши, Аlyona аlyona навчить українців відриватися на відпочинку:"як визначити вік рибки". Відома українська реперка вирішила відпочити влітку і навчити інших, як це правильно робити.

Також Знай писав, Alyona Alyona показала ранкове хобі після переїзду до хлопця: ось ковбасить. Alyona Alyona показала своє найулюбленіше заняття

Раніше повідомляв Знай, Alyona Alyona показала, як автомобілі спотворюють Софіївську площу: сиділа і спостерігала. Інцидент у центрі міста з популярною співачкою